« corana virus

Gepubliceerd op 19-03-2020

Update 1 april 2020.

Wij plaatsen hier updates m.b.t. het Coronavirus ( COVID-19 ).

De overheid heeft bepaald dat campings niet hoeven te sluiten. Als wij ons houden aan strikte maatregelen, mogen wij open blijven. De burgemeester en/of de veiligheidsregio heeft de bevoegdheid om hierover te beslissen.

Vooralsnog mogen wij nog steeds open. U bent dus welkom op de door u gereserveerde plaats. Uiteraard vragen wij jullie volledige medewerking met de maatregelen die gelden op onze camping.:

Wij hanteren de volgende ( RIVM ) maatregelen:

-Niet meer dan 2 (!) personen bij elkaar, tenzij thuiswonende gezinsleden.

-1,5 meter afstand houden van elkaar.

-Geen handen schudden.

-Regelmatig uw handen wassen.

-Gebruik papieren zakdoekjes.

-Niezen en hoesten in uw elleboog.

-Daggasten zijn / bezoek is niet welkom.

-Ga niet onnodig rondlopen, blijf zoveel mogelijk op uw eigen plek.

-Bij de receptie maximaal 1 persoon tegelijk naar binnen.

-Gebruik de door ons verstrekte desinfecterende handgel.

 

Onze plaatsen zijn omringd door een laurierheg, waardoor er automatisch al afstand gecreëerd wordt. Toch gaan wij nog meer afstand garanderen door de toeristische plaatsen om en om te verhuren. De sanitairgebouwen zijn op last van de overheid gesloten. Het legen van het chemisch toilet is vooralsnog wel mogelijk.

De horeca blijft gesloten tot in ieder 28 april.

Het animatie programma is stopgezet tot 1 juni.

Wij verzoeken jullie om jullie te houden aan de instructies die overal op onze camping vermeld hangen.

Bent u verkouden, hoest u, niest u,  heeft u koorts of andere Coronavirus achtige verschijnselen, dan bent u niet welkom op onze camping.

update 24 maart 2020:

Informatie over het Coronavirus

Camping De Geuldert houdt de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Op deze pagina zullen we de informatie en onze concrete stappen blijven actualiseren. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. Er is op dit moment geen reden om binnenlandse vakanties te vermijden of af te gelasten. We houden nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties en volgen de maatregelen van het RIVM, de GGD en de overheid.

Hieronder vind je een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden: 

Kan ik nog op vakantie vanwege het Coronavirus?
Onze camping is vanaf 27 maart geopend voor vakantiegasten en ligt in een gebied waar op dit moment geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden. U bent dus van harte welkom vanaf 27 maart.

Welke maatregelen heeft Camping De Geuldert genomen m.b.t. het Coronavirus?
Wij volgen de ontwikkelingen en richtlijnen rondom het Coronavirus op de voet. Indien nodig zullen wij onze procedures aanpassen en aanscherpen.

Wij hanteren strikte gezondheidsnormen en informeren en moedigen onze gasten aan om de gebruikelijke instructies in acht te nemen:

-Afstand houden van elkaar, minimaal 1,5 meter!

-Maximaal 3 personen tegelijk in het sanitair gebouw

- Wanneer onze medewerkers de sanitairgebouwen aan het schoonmaken zijn is het niet toegestaan om deze gebouwen te betreden.

-De douches van de sanitaire gebouwen zullen mogelijk niet allemaal toegankelijk zijn.

-Regelmatig handen wassen,

-In de elleboog hoesten en niesen

-Papieren zakdoekjes gebruiken. 

-Gebruik de door ons verstrekte desinfecterende handgel

-Ga niet onnodig bij elkaar op bezoek, blijf zoveel mogelijk op uw eigen plaats.

-bezoek is niet welkom op onze camping/ dagrecreatie is niet toegestaan.

Bij lichte verkoudheidsklachten bent u niet welkom op onze camping.

Wat gebeurt er als het coronavirus op Camping De Geuldert wordt geconstateerd?
De medische en gezondheidsinstanties worden onmiddellijk op de hoogte gebracht. Procedures voor infectieziekten worden dan onmiddellijk ingezet.

Zijn de faciliteiten op Camping De Geuldert geopend? 
Wij zijn geopend, echter het winkeltje en de Horeca zijn gesloten tot ten minste 6 april. Zodra er meer bekend is zullen wij u hierover berichten.

Wat als ik mijn vakantie wil annuleren vanwege het Coronavirus?Indien u vanwege de uitbraak van het Coronavirus uw vakantie wilt annuleren, dan is er geen recht op restitutie, aangezien Nederland en dus ook de omgeving van ons vakantiepark niet ‘op slot’ zijn gezet door de overheid. U kunt dus vakantie houden. De geldende annuleringsvoorwaarden van de RECRON gaan in werking bij annulering. Dat betekent o.a. dat het vooruitbetaalde bedrag niet kan worden terug geclaimd en dat u (een deel van) de overeengekomen prijs verschuldigd bent, ook als er nog niet is aanbetaald.

Indien u uw vakantie wilt annuleren, aangezien u zelf uit een gebied komt waar het Coronavirus is uitgebroken dan is er geen recht op restitutie, aangezien er niet te zeggen is dat u besmet bent. Wij hanteren in dit geval de voorwaarden van de RECRON.

Indien uw regio ‘op slot’ is gezet door de overheid en u ten gevolge hiervan geen gebruik kunt maken van uw vakantie, dan is dat het risico van u als vakantieganger. Wij kunnen namelijk de vakantie alsnog aan u aanbieden, maar u kunt de vakantie niet afnemen. Het risico ligt dan bij u als vakantieganger en ook in dit geval hanteren wij de voorwaarden van de RECRON.

U besluit uw huidige reservering te annuleren.
Alhoewel we het jammer vinden dat we u niet mogen verwelkomen kan dit volgens de geldende annuleringsvoorwaarden en/of de voorwaarden van uw eigen annuleringsverzekering. Annuleren kan via de mail. Wegens de drukte en mindere bezetting op de receptie kunnen de wachttijden momenteel langer zijn dan u van ons gewend bent. 


Verblijven na 6 april 2020.
Vanuit de overheid zijn er nog geen berichten gekomen die een reden tot annuleren en/of verzetten van een boeking geven. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en als er berichten vanuit de overheid komen die betrekking hebben op de periode na 6 april, dan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

Uiteraard betreuren wij deze maatregelen en zijn deze voor niemand plezierig, we vertrouwen echter op ieders begrip dat de gezondheid van onze gasten én medewerkers meer dan ooit onze prioriteit heeft.

-------

Via deze weg willen wij jullie mededelen dat wij als camping zeer nauw alle berichtgevingen volgen m.b.t. het coronavirus (COVID-19) en wij laten weten welk beleid wij voeren om verdere verspreiding te voorkomen.

Vrijdag 27 maart openen wij onze deuren ( tenzij er nieuwe richtlijnen komen waar wij in onze branche gehoor aan moeten geven ). U bent van harte welkom op onze camping. Wij gaan ervan uit dat u de richtlijnen van de overheid en het RIVM strikt opgevolgd. Vooralsnog zijn dat onderstaande richtlijnen, mocht er in de tussentijd iets veranderen, dan worden deze regels uiteraard ook bij ons gehanteerd:

-       Geen handen schudden

-       1,5 meter afstand van elkaar houden

-       Regelmatig uw handen wassen

-       Niesen en hoesten in de binnenkant van uw elleboog

-       Papieren zakdoekjes gebruiken

 

Uiteraard zult u begrijpen dat wanneer u verkouden bent en/of verschijnselen heeft van het coronavirus, wij u vragen om onze camping NIET te bezoeken. Dit om de gezondheid van alle andere gasten en onze medewerkers te waarborgen.

Wij zullen, zoals u van ons gewend bent, vanuit onze kant zorgen voor een goede hygiëne op onze camping en wij treffen hierin de nodige extra voorzieningen.

Helaas blijft de horeca wel gesloten tot 6 april a.s. en onder voorbehoud van verdere aanwijzingen van de overheid.

Mochten jullie ondanks bovengenoemde maatregelen toch willen annuleren dan verwijzen wij u naar de recronvoorwaarden.

Hopende op jullie begrip en medewerking, wensen wij jullie een goede gezondheid toe en tot gauw!

12321-1584635442.png